Ondernemershuis Schagen
Het nieuwe samenwerken in het hart van de noordkop!
Huur een kantoorruimte vanaf €99,- per maand

Maak kennis met de huidige huurders

BitnessWise
Wij zijn experts in Data Privacy en Cybersecurity. Wij helpen bedrijven te voldoen aan de privacy wetgeving en alle aspecten van informatie beveiliging: of het nu gaat om kleine vragen of grote projecten.
Het maakt niet uit hoe klein je bedrijf is, het gevaar ligt altijd op de loer.

Meer informatie op www.bitnesswise.com

Studio Soes
Studio Soes is de éénmanszaak van David Soes, al meer dan 5 jaar actief in de wondere wereld van internet marketing en heeft een werkplek bij het Ondernemershuis Schagen. Zijn focus ligt vooral op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites die gebouwd zijn met WordPress.

Meer informatie via: https://www.studiosoes.nl/

Carrière Uitzendbureau
Bij Carrière zoeken en vinden we voor iedereen met ambitie de ideale baan. Of je nu overdag of ‘s avonds wilt werken, in de logistiek of op kantoor, fulltime of parttime; wij helpen je op weg met jouw carrière.

Meer informatie via: http://www.carriere-uitzendbureau.nl/vestigingen/carriere-schagen

SECWATCH
Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor informatie- en netwerkbeveiliging. Onze unieke werkwijze en visie zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens optimaal zijn beveiligd. Wij kijken niet alleen naar de hardware- en softwareoplossingen, maar ook naar de organisatorische aspecten, zoals een degelijk beveiligingsplan en de handhaving daarvan. Wij zien informatiebeveiliging als een integraal bedrijfsproces en daarom geven we naast technische aanbevelingen ook adviezen op het gebied van management, organisatie en bedrijfsstructuur. Juist dit maakt onze aanpak uniek in het vakgebied.

Meer informatie via: https://secwatch.nl/

Grow
Grow staat voor groei, reflexologie, ontwikkeling en welzijn en heeft als missie gezondheid te bevorderen op natuurlijke wijze.
Grow werkt vanuit 3 pijlers, namelijk
– preventie: het voorkomen van verstoringen.
– behandelen: het verhelpen of verminderen van verstoringen met behulp van voetreflextherapie, Quantum-Touch en Reiki.
– informatie en educatie.

Meer informatie via: http://reflexologie.works/index.html

ACB – Autisme Coaching en Begeleiding
ACB – Autisme Coaching en Begeleiding is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met ASS (autisme spectrum stoornis). Wij richten onze ondersteuning op iedereen, vanaf 6 jaar, met de diagnose ASS, in de regio Noord-Holland.
Onze visie: Wederzijds vertrouwen is de basis van zowel coaching als begeleiding. Als je durft te vertrouwen op de talenten en de kracht van de ander, leert de ander te vertrouwen op de eigen keuzes. Het is onze taak om mensen te helpen in hun eigen kracht te komen en zich van daaruit verder te ontwikkelen en te leren zijn kwaliteiten in te zetten.

 

Diëtisten met Smaak
In het Ondernemershuis biedt Met Smaak diëtistische consulten aan. Ik help bij het vinden van een gezond voedings- en leefstijlpatroon, op een praktische en haalbare manier. Ook mensen met een medische aandoening zijn bij mij aan het juiste adres. Ik behandel o.a. gewichtsproblemen, diabetes mellitus en emotioneel eetgedrag. Verder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van het Prikkelbare Darm Syndroom en werk met het FODMAP-dieet.

Meer informatie of een afspraak via:  0224 744077 of  www.dietistenmetsmaak.nl

 

Het Mantelzorgcentrum
Het Mantelzorgcentrum is er voor alle mantelzorgers in de gemeenten Den Helder, Schagen en Hollands Kroon en Alkmaar, Bergen en Heiloo. Mantelzorgers kunnen bij het Mantelzorgcentrum hun persoonlijke verhaal kwijt, dat kan in een persoonlijk gesprek of in een groep. We organiseren wekelijks activiteiten zoals ontmoetingsgroepen, cursussen en workshops. Wij bieden ook praktische ondersteuning, bijvoorbeeld het overnemen van regeltaken rondom de zorg en het wegwijs maken in de zorg. Mantelzorgers ontvangen regelmatig nieuwsbrieven met informatie en tips om het zorgen voor hun naaste vol te blijven houden. Mantelzorgers schrijven zich gratis en vrijblijvend in en kunnen vervolgens kosteloos gebruik maken van de diensten van het Mantelzorgcentrum.

Meer informatie via: www.mantelzorgcentrum.nl