Ondernemershuis Schagen
Het nieuwe samenwerken in het hart van de noordkop!
Huur een kantoorruimte vanaf €99,- per maand

Een inspirerende werkplek

Het ondernemershuis Schagen wil een inspirerende plek zijn voor ondernemers die elkaar willen versterken door op een nieuwe manier samen te (net-) werken. De flexibele verhuur van werk- en vergaderruimtes zorgt voor een innovatieve omgeving waar ondernemers, zzp’ers en freelancers elkaar ontmoeten, uitdagen en inspireren!
Het ondernemershuis gelooft in een nieuwe manier van werken waarbij creativiteit en flexibiliteit voorop staan en meer gedaan kan worden in minder tijd. Geen vaste patronen uit het verleden maar nieuwe manieren om met elkaar te (samen-)werken. Wij geloven dat de toekomst bestaat uit rendement door slim, innovatief en creatief te ondernemen vanuit een bewuste ambiance van samenwerken en openheid.

Waarom werken in het ondernemershuis?

Het concept werkt in feite heel simpel: zorgen voor synergie, inspiratie en co-creatie tussen ondernemers. Het ondernemershuis biedt startende ondernemers, zzp’ers, freelancers en entrepreneurs goede en flexibele huisvesting aan zonder zorgen. Temidden van de openheid van het gebouw, de creativiteit van de huurders en in het bruisende hart van de Schagen ontstaat een inspirerende omgeving voor bedrijven onder één dak. Van de huidige ondernemers die zich net gevestigd hebben krijgen wij steevast dezelfde opmerking; sinds ik niet meer thuiswerk aan de keukentafel is mijn productiviteit ontzettend vooruitgegaan, er komt veel meer uit mijn handen. Ervaar dit zelf en geef uw onderneming een boost zonder veel kosten te maken!

Wat zijn de mogelijkheden?

De solitaire kantoorruimten zijn er in verschillende maten variërend van 6m2 tot 35m2. Ook is er de mogelijkheid om  flexplekken en vergaderruimten te huren voor zowel korte als voor langere periodes. Deze zijn beschikbaar tegen scherpe huurprijzen en voorzien van alle gemakken. Daarnaast kunnen er ook evenementen georganiseerd worden. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Achter het ondernemershuis is een groot parkeerterrein waar ook gratis geparkeerd kan worden. Overigens is het NS-station gelegen op slechts 5 minuten lopen wat de bereikbaarheid zeer aantrekkelijk maakt.