Ondernemershuis Schagen
Het nieuwe samenwerken in het hart van de noordkop!
Huur een kantoorruimte vanaf €99,- per maand

Flexibiliteit voor ondernemers

In het ondernemershuis is flexibiliteit volop aanwezig. Dit is terug te vinden in de fysieke kantoren. De ruimtes variëren van 6 tot 35 m2 en zijn zowel zonder meubels als volledig ingericht te huur. Alle ruimten zijn voorzien van stoffering, hebben voldoende daglicht en zijn afzonderlijk af te sluiten. Er zitten geen openingstijden vast aan het Ondernemershuis.

Flexibiliteit is ook terug te vinden in de huurcondities. Huren kan namelijk al vanaf 1 maand en contracten zijn eenvoudig opzegbaar. Een vergaderruimte, werkplek of expositieruimte huren voor 1 dag of een dagdeel? Geen probleem: Het kan allemaal in het Ondernemershuis Schagen! Dit maakt het voor ondernemers interessant om zich te vestigen in het ondernemershuis.

Het is mogelijk om met een abonnement een flexibele werkplek te huren. Vanaf
€ 40,– ex. BTW per maand is het mogelijk om een dag in de week een ingerichte flexplek te huren inclusief internet en koffie. Een dag extra in de week kost € 20,– extra. Wekelijks een flexplek huren kost € 120,– per week, waarbij je de gehele week gebruik kunt maken van je eigen plek.

Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u om te voldoen aan uw wens.